Bitumineuze dakbedekkingen

Daktechniek Rijnmond in Vlaardingen heeft zich onder andere gespecialiseerd in het aanbrengen van bitumineuze dakbedekking op platte en licht hellende daken. Een andere naam voor deze daktechniek is het aanbrengen van dakleer.

Wij bieden de beste kwaliteit

In de geschiedenis werden bitumen al gebruikt voor het waterdicht maken van schepen. Door de ijzersterke eigenschappen, de lange levensduur, de volkomen waterdichtheid en het niet aangetast kunnen worden door chemische stoffen zijn bitumen ook zeer geschikt voor het afdekken van daken.

Wij verwerken bitumen van een gerenommeerde fabrikant namelijk Icopal. Een merk dat altijd streeft naar innovatieve oplossingen en daardoor bitumineuze dakbedekking van de beste kwaliteit vervaardigt.

Lange levensduur

Na het uitrollen van het dakleer komt de brander eraan te pas. Hierdoor wordt de dakbedekking stevig en waterdicht aangebracht. De vervolgstap is het aandrukken van de lagen met een aandrukroller om zo met name de naden goed op elkaar te laten aansluiten.

Een bitumen dak heeft een levensduur van 25 tot 30 jaar. Het kiezen voor een bitumineuze dakbedekking is een milieuvriendelijke keuze aangezien het materiaal te allen tijde te recyclen is.

Kosteloze dakinspectie

Ook bitumen zijn aan slijtage onderhevig. Daarom verzorgen wij een kosteloze dakinspectie zodat wij tijdig kunnen constateren of er direct ingegrepen moet worden of dat het repareren of vervangen nog uitgesteld kan worden.

Wij hebben al meer dan 27 jaar ervaring

Alle materialen die wij verwerken voldoen aan de VCA normen. Hierdoor bent u altijd verzekerd van topkwaliteit. Het aanbrengen van bitumen op een dak vraagt om een gedegen vakkennis en voorzichtigheid aangezien er met een brander wordt gewerkt.

Door een ervaring van meer dan 27 jaar is deze klus bij ons in vertrouwde handen. Op het materiaal geven wij een garantie van 15 jaar en op de door ons uitgevoerde werkzaamheden een garantie van 10 jaar.

Pannendaken aanbrengen of reparatie hiervan

Naast het aanbrengen of repareren van bitumineuze dakbedekking kunt u ons ook inschakelen voor het aanbrengen of repareren van pannendaken. Ingeval van nieuwbouw heeft u de keuze uit een ruim scala aan uitvoeringen. Hierdoor is er altijd wel een dakpan die voldoet aan uw wensen.

Verhelpen en voorkomen lekkage aan uw dak

Mochten dakpannen op bestaande daken beschadigd zijn of verloren zijn gegaan bijvoorbeeld door een storm dan doen wij onze uiterste best om gelijkwaardige exemplaren te plaatsen. Beschadigde of missende dakpannen kunnen lekkages veroorzaken die een behoorlijke schade aan een interieur kunnen betekenen. In geval van calamiteit zijn wij zo snel mogelijk ter plaatse om u voor deze problemen te behoeden.

Schoorsteenreparatie voorkomt problemen

Schoorsteenreparatie behoort ook tot onze diensten. Wanneer het lood dat de verbindingen tussen dak en schoorsteen verzorgt vergaan zijn of lekken dan repareren wij dat vakkundig.

Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

Dak Techniek Rijnmond

Neem contact op

Bent u benieuwd wat wij voor u als bedrijf of particulier kunnen betekenen? Neemt u dan direct contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.